Agenda

HYAC agenda en nieuws

-01/05/2024 : het plaatsen van de gevelbekleding op ons nieuwe clubhuis is gestart, zo'n 20.000 driehoekige gebogen RVS spiegeltjes worden op Thermowood latten gekleefd en geschroefd .

-18/04/2024: Beste buren, bezoekers en leden


Binnenkort beginnen er werken in het horeca gedeelte van het HYAC clubgebouw. Dit zal waarschijnlijk jullie interesse opwekken of al opgewekt hebben. 


We werken aan een nieuw concept om ook al deze zomer een leuke gezellige summer beach bar te creëren. Hieronder staan enkele beelden van de 3D impressies van de inrichting. Gezellig met vrienden of familie genieten van een hapje en drankje in het zonnetje op het water, tevens met leuke ‘after work’ meet ups. Dus voor ieder wat wils! Wij kijken er alvast naar uit jullie hier te verwelkomen! 


Hier vind je een link naar Instagram met een sneakpeak; om te zien in wat voor sfeer we zouden willen gaan .


Alvast bedankt en we houden jullie verder op de hoogte.


Met vriendelijke groeten, Ara Sarkisjan

zicht van binnen naar buiten

zicht van het deels overdekte terras naar binnen

-28/03/2024 : de leden van  jachthaven HYAC werden uitgenodigd op de openingsreceptie van de kop van de kanaalkom en ons nieuwe havenkantoor. Burgemeester Vandeput, Schepen Libert , Dhr Dankaerts van NV de Scheepvaart, en vele ons ondersteundende mensen van de stadsdiensten en NV de Scheepvaart waren aanwezig. Het was een drukke en gezellige bijeenkomst ! De spiksplinternieuwe douches en toiletten zijn vanaf nu beschikbaar voor de leden en bezoekers van onze jachthaven op het eerste verdiep van ons nieuwe clubgebouw. Toegang is met dezelfde code als van de inkompoort (eindigen met een hekje).

Foto's Lida Bosmans - Wilcke

-26/03/2024: op maandag 25/ maart vond in ons havenkantoor een meeting plaats met de  buren van de kanaalkom ivm de 7 jaarlijkse Virga Jesse feesten die van 21-25 augustus 2024 plaats vinden. Hyac heeft steeds de invulling van het 'Rot Kanaalkom' op zich genomen en wenst de bewoners van de appartementen rond de haven bij de festiviteiten te betrekken. Meer info op www.virgajessefeesten.be .


-01/03/2024 : het nieuwe havenkantoor op het eerste verdiep van ons drijvende clubgebouw is in gebruik genomen ! Het sanitair is voorlopig nog in de sanitaire blok op het ponton tot de aansluiting naar de riolering rond is . Het oude drijvende havenkantoor gaat dienst doen als secretariaat van VVW Bocholt !

- 26/01/2024:een gezellige en smakelijke avond tijdens onze nieuwjaarsreceptie.De afwezigen hadden ongelijk !